Standhouders informatie 2024

(data en tijden onder voorbehoud van vergunning)

Algemene Informatie

Locatie: Zuiderpark Den Haag, Henriette Rolandholstweg

Openingstijden

Vrijdag 2 augustus van 16.00 – 23.00 uur

Zaterdag 3 augustus van 14.00 – 23.00 uur

Zondag 4 augustus van 13.00 – 23.00 uur

Verkooptijden

De verkoop vanuit de tent dient om 23.00 uur te stoppen

Bezoekers verwachting is 40.000 bezoekers

Toegangsprijzen : https://www.milansummerfestival.nl/tickets/

Betalingsvoorwaarden:

Betaling binnen 3 dagen na bevestiging van de reservering door middel van overmaking

Om de hoeveelheid administratie te reduceren, krijgt u de factuur na het festival gemaild.

Annuleringsvoorwaarden

  • Bij annulering meer dan 3 maanden (uiterlijk 2 mei 2024) voor aanvang van het Milan Summer Festival is de standhouder gehouden 25% van de huurkosten aan ORGANISATOR te betalen.
  • Bij annulering meer dan 2 maanden (uiterlijk 2 juni 2024) voor aanvang is de STANDHOUDER gehouden 50% van de huurkosten aan ORGANISATOR te betalen.
  • Bij annulering meer dan 1 maand (uiterlijk 2 juli 2024) voor aanvang is de STANDHOUDER gehouden 75% van de huurkosten aan ORGANISATOR te betalen.
  • Bij annulering minder dan 1 maand (vanaf 2 juli 2024) voor aanvang is de STANDHOUDER gehouden 100% van de huurkosten aan ORGANISATOR te betalen.

Standhouders entree

Inrichting van uw tent is mogelijk vanaf donderdag 1 augustus van 18.00 uur tot 23.00 uur

Binnenrijden op het terrein is op de festivaldagen op de volgende tijden toegestaan:

Vrijdag van 09.00 tot 14.00 uur

Zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur

Zondag van 08.00 tot 11.00 uur

Beschikbare kaarten per categorie

Algemene Foodstand 10 toegangskaarten (per dag) + 1 P-kaart. Uw mag in totaal 10 standhouders toegangskaarten erbij kopen.

Snacktent 7 Toegangskaarten (per dag) + 1 P-kaart. Uw mag in totaal 7 standhouders toegangskaarten erbij kopen.

Overige categorieen 5 Toegangskaarten (per dag) + 1 P-kaart. Uw mag in totaal 5 standhouders toegangskaarten erbij kopen.

Standhouders toegangskaarten kosten 5,00 euro per kaart

  • Additionele standhouders toegangskaarten kunt u via uw sales direct bijbestellen, uiterlijk 1 augustus 2023
  • Er is één in- en uitgang voor autoverkeer, namelijk het Soestdijkseplein. U krijgt alleen toegang op vertoon van uw P- kaart en een pachterspas of toegangskaart.

Faciliteiten

· Organisatie levert standaard 220v/16A/3500W bij elke tent en 220v/16A/1000W bij elke kraam. Indien meer stroom benodigd is dient dit vooraf bij inschrijving aangegeven te worden

· Op donderdag is er stroom aanwezig voor het opbouwen vanaf 18.00.

· Stroom is beschikbaar van donderdag 18.00 uur tot zondag 01.00 uur.

· Op loopafstand zijn wasplaatsen beschikbaar met koud water (geen drinkwater kwaliteit).

· Foodtenten kunnen de beschikking krijgen over warm en koud water (geen drinkwater kwaliteit) en afvoer, tegen betaling.

· Bij stroomproblemen in verband met ondeugdelijk apparatuur of bekabeling wordt de stroomvoorziening afgesloten totdat de apparaten zijn verwijderd.

· Extra materialen als tafelplanken, schragen, extra stroom etc kunnen uiterlijk tot 1 week vooraf worden besteld.

Handhaving

· De organisatie heeft een handhavingsteam welke de naleving van de algemene voorwaarden en horecavoorschriften controleert.

· De organisatie hanteert een sanctieprocedure bij overtredingen. De stappen die genomen kunnen worden zijn officiële waarschuwing, inhouding borg, sluiting voor één festival dag, verwijdering van het terrein voor de resterende periode.

· Medewerkers van de handhaving, brandweer, politie, beveiliging, Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit alsmede van de organisatie dienen ten alle tijden toegang te worden verleend.

· Rijden op het terrein is alleen toegestaan op geasfalteerde wegen of over de daarvoor aangelegde rijplaten. Niet volgen van de aanwijzingen zal leiden tot verwijdering van het terrein.

Veiligheid

· Gebruik alleen professionele stroomkabels en afsluitbare verlengblokken· Zorg voor de aanwezigheid van een brandblusser bij iedere brandhaard· Barbecues niet aansteken met brandbare vloeistoffen· Zorg voor handzeep en wegwerphandschoenen in geval van bereiding van voedsel· Zorg voor een temperatuurmeter en registratieformulieren in geval van bereiding van voedsel (zie tevens de Horeca Richtlijnen op de website)

Drank

· Verkoop van frisdranken en zwak alcoholische dranken (bier, wijn, premix) is exclusief voorbehouden aan de drankpachter. Andere standhouders is het verboden om drank in welke vorm dan ook te verkopen of verstrekken aan bezoekers. Het is verboden sterk alcoholische dranken in bezit te hebben (ook niet voor eigen gebruik) of in omloop te brengen.